Palvelut

Kuljetuspalvelut

Olemme erikoistuneet niin kaluston kuin osaamisenkin puolelta elintarvikekuljetuksiin. Meillä on pitkä kokemus myös erilaisista kappaletavarakuljetuksista. Nykyaikaisella kalustolla saamme toimitettua tuotteet säädösten mukaisesti perille. Palvelumme joustavuus on yksi toimintamme kulmakivistä, joten räätälöimme pääasiallisesti kuljetuksen kuin kuljetuksen asiakkaan tarpeita vastaaviksi. Kuljetamme myös eSend-lähetyksiä Turun alueella.

elintarvikekuljetukset

Elintarvikekuljetukset teemme elintarvikeviranomaisten hyväksymillä välineillä valvotusti. Laadukas ja lämpösäädelty elintarvikekuljetus sekä työntekijöidemme ammattimainen asenne elintarvikekuljetuksiin takaavat tuotteiden säilymisen kuljetusten aikana ja hyvät jatkojalostusmahdollisuudet asiakkaillemme.

kpltavara

Järjestämme pienet ja suuret kappaletavarakuljetukset joustavilla aikatauluilla erinomaisen kuljetusverkostomme ansiosta. Ammattilaisen kuljettamana voit olla varma, että kuljetus pysyy aikataulussa ja saavuttaa sovitun määränpäänsä turvallisesti. Meiltä saat tarvittaessa myös apua kuorman purkuun.

muutto

Oletpa muuttamassa lähelle tai kauemmas, meiltä saat muuttoauton sopivassa lämpötilassa. Auton ja kuljettajan lisäksi saatte kauttamme myös muuttolaatikot ja varastointipalvelut. Takaamme varman ja helpon muuton yritykselle tai yksityistalouksiin.

Ota yhteyttä!

Meidän kauttamme myös varastointipalvelu ja muuttolaatikot muuttokuljetuksiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun tarvitset luotettavaa kuljetuspalvelua Etelä-Suomen alueella!

Kuljetamme toki ulkomaillekin, jos tarve vaatii.

Kalustomme

esend