Yritys

auto

Pienestä kasvanut

Yrityksen perustaja Eero Laaksonen on aloittanut yrittäjän uran vuonna 1978 ja palvellut alkuaikoina pääasiassa leipomoalan yrityksiä. Palvelualttius ja luotettavuus ovat olleet Eeron tärkeimpiä arvoja, jotka ollemme pitäneet yrityksen kantavina pilareina. Vuosien myötä toimintamme on laajentunut ja yrityksen vetovastuukin on siirtynyt sukupolvenvaihdoksen myötä pojille, Markukselle ja Henrille. Pojat ovat saaneet hyvän yrittäjähenkisen kasvatuksen jo pienestä pitäen isänsä mukana ollessaan ja jatkaessaan työelämässä isänsä opeissa. Näin pystymme tarjoamaan laadukkaita kuljetuspalveluita jatkossakin, samoja arvoja käyttäen.

tikku-ukot

Osaava henkilökunta

Olemme kouluttaneet kaikki kuljettajamme itse varmistaaksemme, että perheyrityksemme arvot heijastuvat myös päivittäiseen työskentelyyn. Ystävällinen, motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa tuotteen huolellisen käsittelyn noudosta aina toimituksen loppuun asti. Toimintaperiaatteemme takaavat, että kuljetukset onnistuvat sovitulla tavalla ja sovitussa aikataulussa, jolloin myös asiakkaidemme omat prosessit toimivat jouhevasti ja pysyvät suunnitelmien mukaisina.

Pyydä rohkeasti tarjous & varaa asiallinen ja luotettava kuljetuksen tuottaja tarpeisiisi!

laatikko

Monipuolinen palvelu

Tarjoamme joustavaa ja luotettavaa kuljetuspalvelua sekä yrityksille että yksityisille henkilöille. Erikoisalaamme ovat elintarvikekuljetukset, mutta palvelemme myös kappaletavarakuljetuksissa, muuttokuljetuksissa ja teemme räätälöityjä, määräaikaisia tai pitkäkestoisia kuljetussopimuksia. Suurimpia yhteistyökumppaneitamme tällä hetkellä ovat Vihannespörssi Oy, Westlog Oy ja Leipomo Salonen Oy ja päätoimialueemme on koko Etelä-Suomi.

Lue lisää kuljetuspalveluistamme enemmän palvelut-sivulla.

na%cc%88ytto%cc%88kuva-2016-12-05-kello-7-59-06

Yhteistyö­kumppaneitamme:

  • porssi
  • westlog_logo
  • salonen
  • kuljetus_kr_02
  • Wihuri_logo
  • koho
  • rosten_logo
  • turun-mestaripalvi